Výroba a technológia

Spoločnosť sa profesionálnym prístupom zaoberá spracovaním hrozna, disponuje modernými technológiami viac stupňového procesu spracovávania. Nižšie sú čiastočne ukázané niektoré z nich.

img01

WOTTLE MLYNKOODSTOPKOVAČ

Najšetrnejší spôsob spracovania hrozna
Nastavenie viacerých spôsobov spracovania 1. pomletie, odzrnenie, 2. pomletie 3. odzrnenie
4. posunutie hrozna, resp. rmutu bez použitia predchádzajúcich funkcií.


WOTTLE PNEUMATICKÝ LIS

Plná automatika s digitálne riadeným pracovným procesom
Možnosť zvolenia programu pre celé hrozná, program pre červené víno,
buketprogram, pektinprogram, program pre aromatické sorty, stupňovité zvyšovanie tlaku v krokoch.


VYVÍJAČ PARY

Mobilné celonerezové prevedenie s neobmedzenou dobou naparovania pri teplote 110 ˚C


SYSTÉM RIADENÉHO KVASENIA

Chladenie s rozvodom dusíka
kompaktné riešenie pre chladenie a zohrievanie muštu alebo vína vodným chladiacim
agregátom Carrier 7 na biologické zníženie kyselín a stabilizáciu, reguluje sa teplota kvasenia a teplota skladovania


img01

Vinifikátory

Na nakvášanie muštu červených vín a miešanie pomocou pneumatického piestu so špeciálne tvarovanými lopatkami, dvojitý plášť s reguláciou teploty /chladenie-ohrev/.


img01

TRIBLOK GAI

Automatická plnička TRIBLOK GAI – vstrekovanie vody na sterilizovanie fliaš, odsávanie vzduchu a plnenie dusíkom, plnenie pomocou patentovaných ventilov na tok vína, vstrekovanie neutrálneho plynu pred uzatváraním fliaš na zabránenie oxidácie a priesaku korku, uzatváranie fliaš bez vytvorenia pretlaku pri vsunutí korkovej zátky. Alternatívne sa používa aj šróbový uzáver.

img01

Etiketovačka
glias GAI

Na aplikáciu samolepiacich etikiet na prednú a zadnú stranu fliaš.



img01

ROMFIL CROSSFLOW filter

Moderný membránový crossflow filter je vyvinutý na filtráciu aj malých objemov bez strát pri veľmi jednoduchej a rýchlej obsluhe, s ochranou proti chodu naprázdno, tlakovým čidlom, teplomerom a čidlom pre vypnutie filtra pri nízkom prietoku.

img01

Nádrže

Nerezové nádrže na víno s riadenou atmosférou.

img01

BARIKOVÉ DUBOVÉ SUDY

Dozrievanie červených vín.